Podziel się wrażeniami!
Jakiej specyfikacji jest port usb w telewizorze sony kdl-46w905a - 2.0, czy 3.0?
raczej 2.0.
dzięki za odpowiedź
ja też nie jestem do końca pewna, więc może ktoś kto jest pewny mógłby odpisać?
Napisałem Ci "raczej", bo nie chciało mi się zerknąć do specyfikacji. Zresztą często sprawdzenie takich reczy nie jest łatwe, bo Sony lubi ukrywać szczegóły techniczne swoich produktów. Biorąc jednak pod uwagę, że Sony sukcesywnie leci sobie w kulki i również ten tv nie ma WIFI 5GHz, jak jego poprzednicy i równiez następcy, to wątpię, żeby chciało im się dać usb 3.0. Nie ukrywam, że przez takie działania i słabe wsparcie produktów, moja niechęć do nich narasta od lat.
Witam serdecznie,
betii28 - dziękujemy za pytanie. Port usb w modelu KDL-46w905a to usb 3.0. Wszelkie informacje dotyczące poszczególnych urządzeń Sony łatwo dostępne są w instrukcji obsługi lub na stronie www.sony.pl w zakładce "Pomoc - Pomoc w trybie online".
Jeżeli jednak pojawią się dalsze pytania, zapraszam do kontaktu z Pomocą Techniczną Sony: customersupport.pl@eu.sony.com.
Pozdrawiam,
Barbara_K
Pani Barbaro_K Community Manager.Może Pani stanie na wysokości zadania i odpowie użytkownikom TV z roku 2012 jaki jest problem żeby dodać tym TV z serii 750 i 850 mkv , ntfs co się zmieniło ,że na raz modele 2013 już mogą czytać te formaty ? Za wsparcie w postaci usuwania błędów już dziękujemy !
zbygaaj - postaram się stanąć na wysokości zadania. Przekazałam Twoje pytanie i jak tylko pojawi się odpowiedź, poznasz ją jako pierwszy.
Pozdrawiam,
Barbara_K .
Ja bym jeszcze dodał pytanie. Co stoi na przeszkodzie żeby do tych modeli TV z roku 2012 dodać Cyfrowy Polsat tak jak jest w modelach z roku 2013?
Temat poruszałem już często i gęsto nie tylko tu na forum, ale też kontaktując się z SONY - nawet mój TV był przez tydzień u nich w serwisie. I ciągle czekam na aktualizację softu, że może coś w tym wzlędzie się ruszy, bo jak lipcowy upgrade nastał tak cisza, a między innymi modele z tego roku miały kilka aktualizacji z tego co czytam na forum.
Powodzenia wszystkim kontaktującym się z firmą SONY.
Nie będzie tej aktualizacji. Dlaczego? Bo Sony nie chce się. Na każdym kroku brak konsekwencji i logiki oraz totalna olewka.
Czyli jednak jest usb 3.0, a nie ma WIFI 5GHz? Sorry Sony, ale chyba coś was przerasta.
No mam nadzieję ,że dzięki Tobie Pani Basiu wróci wiara w szacunek dla klienta firmy SONY ! Pzdr !