Podziel się wrażeniami!
Kolejny sprawa o którą chciałbym się dopytać bardziej doświadczonych użytkowników, to zrobienie zdjęcia spadającej, lub rozpryskującej się kropli wody. Ten efekt wygląda niesamowicie, zawsze podobał mi się. Tylko ciągle jest dla mnie tajemnicą, jak jest możliwe wykonanie takiego zdjęcia?? Trzeba mieć jakiś specjalny sprzęt? Próbowałem zwykłym obiektywem, i nie mam pojęcia jak można to zrobić, a ponad godzinę siedziałem nad miską i kranem. Nie wiem, czy na początki fotografowania nie daje sobie zbyt trudnych zadań..
Hej:) Tak, zielona miske uzylam:) A zolte to jakas scierke w kuchni znalazlam...;p
w szufladzie wyszukałem moje krople sprzed ponad 2 lat (zrobione a100+kit) - wrzucam, żebyście pamiętali, że woda to nie jedyna ciecz
cdn.
No na to bym nie wpadła żeby użyc innej cieczy,a co do zdięć to mleko na niebieskim tle najbardziej odpowiada moje artystycznej wizji;)
kris, 3 i 6 najlepsze
Co to jest to zielone? Kisiel?
nie no kris mistrzostwo super naprawde godne podziwu wydaje mi sie ze inne ciecze ciekawiej wygladaja..niz focie z woda pozdrawiam
paulina napisał(a):
super naprawde godne podziwu wydaje mi sie ze inne ciecze ciekawiej wygladaja..niz focie z woda
bambolina napisał(a):
No na to bym nie wpadła żeby użyc innej cieczy
kris napisał(a):
Tadeuszu - jeśli mnie pytasz o "zielony" to informuję, że jest to żołty - sok pomarańczowy
no prosze zwykły sok z pomaranczy a ja myslałam ze to kislowata ciecz :smileyredface: ciekawa jestem czym mnie jeszcze zaskoczysz
Tadeusz napisał(a):
glutkowy
paulia napisał(a):
zwykły sok z pomaranczy