Podziel się wrażeniami!
Czy ktoś intereóje się astrofotografią
no coz , w watku widze prawie same ksiezyce
no to w zalaczeniu pare moich astrofot
wsio teleobiektyw 200mm srednicy 1000mm ogniskowa, do fragmentu ksiezyca uzyty dodatkowo barlow x2
zdjecia w calosci, bez cropa, m31 wymagala by troche obrobki ale to jest pojedyncze zdjecie, nie skladane z kilku w hdr
cd
chyba kiedyś pożyczę od Ciebie ten duuuuuży obiektyw
SZFENDAK napisał(a):
chyba kiedyś pożyczę od Ciebie ten duuuuuży obiektyw
widze ze ost.wpis byl b.dawno temu ale moze ktos zajzy tu i pomoze,dzis probowalem ustrzelic lysego (niestetu posiadam tylko 55-200)i caly czas wychodzila mi jasna plamka co byscie proponowali jak sie do niego zabrac
dar801 napisał(a):
widze ze ost.wpis byl b.dawno temu ale moze ktos zajzy tu i pomoze,dzis probowalem ustrzelic lysego (niestetu posiadam tylko 55-200)i caly czas wychodzila mi jasna plamka co byscie proponowali jak sie do niego zabrac
SAL55-200 faktycznie trochę krótki, ale nie znaczy to, że sie nie da.dar801 napisał(a):
caly czas wychodzila mi jasna plamka co byscie proponowali jak sie do niego zabrac
thomasx,Tadeusz dzieki za szybka odpowiedz zobacze jesli mi pogoda pozwoli to dzis pojde i sprobuje cos pofocic
dar801 napisał(a):
thomasx,Tadeusz dzieki za szybka odpowiedz zobacze jesli mi pogoda pozwoli to dzis pojde i sprobuje cos pofocic
moj wczorajszy pstryk wykadrowany i powiekszony w PS