anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

VAIO SFV152A29M aktualizacje

DagmaraVaio
Nowicjusz

VAIO SFV152A29M aktualizacje

Witam, może ktoś mi pomoże co mam zrobić żeby moj komputer po aktualizacji systemu Windows 8 działał nadal poprawnie tj. mam go niecały rok i juz 2 razy przestał działac pojawia się tylko czarne tło i nie chce się włączyć, za 1 razem nie działał nawet assist wiec oddałam go nagwarancje czym byłam bardzo pozytywnie zaskoczona gdyż cała procedura trwała raptem 3 dni także brawo za tak sprawny serwis natomiast za 2 razem musiałam wgrać od nowa system  tym momencie straciłam całe dane gdyż żeby wszytsko zachować potrzebowałam 54 GB niestety nie posiadam aż tyle w domu pod ręką. Pan na infolini polecił mi wyłączyć aktualizacje co chyba jest absurdalne czy to poprawi mi sprawnośc komputera? Niesądzę. Oczywiście napisałam już do serwisu ale pewnie okaże się, że nie ponoszą odpowiedzialności za system, ponieważ własnie tak mi powiedział konsultant na infolini, kolejny absurd? Wydaje mi się, że tak skoro SONY nie ponosi odpowiedzialności za system ktory sprzedaje razem z komputerem to zacznijcie sprzedawać je bez oprogramowania. Tu po za winą niedopracowanego systemu jest ewidenta wina także komputera. Dodam, że jestm naprawde bardzo bardzo zadowolona z działania komputera po za ty szczegółem- istotnym. 

0 ODPOWIEDZI 0