- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Tablet Xperia Z5
Czy może ktoś z czytających wie gdzie można niezbyt drogo zakupić szybę z dotykiem do tableta Sony Xperia Z5? Pękła sama z siebie. Nie była uderzona, ani przyciśnięta. Nie podlega gwarancji, a serwis za wymianę życzy sobie ponad 1/3 ceny nowego tableta. Ciekawe dlaczego sama szyba w Sony kosztuje tyle co cały, nowy tablet u konkurencji? Pomimo, iż posiadam sporo sprzetu tej firmy to NAJPRAWDOPODOBNIEJ ten tablet będzie moim ostatnim zakupem produktów Sony.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Zapytania związane z tabletami należy kierować do Sony Mobile. Pod poniższym linkiem znajduje się support dla owych produktów:
http://support.sonymobile.com/pl/#/tablets
Pozdrawiamy, zespół Sony
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Pod podanym adresem NIE MA informacji n/t tabletów Xperia Sony Z5.
To kpina z klientów. Teraz już wiem na pewno. To był mój ostatni zakup produktu tej firmy. Przekonałem się, że zależy Wam wyłącznie na wyciągnięciu pieniedzy od klienta, a dobro klienta macie głęboko w ..... . Od ponad miesiąca nie znaleźliscie czasu na informację o którą prosilem, natomiast co kilka dni potraficie przysylac informacje n/t nowych produktów. Niniejszym rezygnuję z waszych informacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam,
Kolego nie słyszałem jeszcze nigdzie o tablecie Sony Xperia Z5. O Z4 owszem ale nie Z5.Oznaczenie Z5 było tylko dla telefonów Z5 Compact, Z5 i Z5 Premium.
Możesz się upewnić co do modelu o który pytasz.
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
No a o modelu Z5 SGP 771 też nie słyszaleś??? Jest bardzo podobny do Z4,ale jednak troche się rózni. Był kupiony w Danii w komplecie ze smartfonem Z5. Fachowcy twierdzą, że czesci od Z4 nie pasuja do niego
Nie tylko Ty nie słyszaleś. W wielu zakładach zajmujących się naprawami też nie slyszeli, a tam gdzie słyszeli to twierdzą, że części będą dostepne może za rok. W serwisie nie wierzą, że mogla pęknąc sama z siebie, a tak wlasnie było, i każą sobie za naprawę płacić ,,jak za zboże,, Teraz juz jestem pewien - nigdy więcej Sony (przynajmniej telefonów i tabletów). Na tv nie narzekam, a laptopy vaio miałem dwa i oba nic nie warte. Pzdr.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Oznaczenie SGP 771 odnosi się do modelu Xperia Tablet Z4. Proszę nie wprowadzać tu zamieszania, że istnieje coś takiego jak Tablet Z5. Nigdy nie było tabletu z takim oznaczeniem. W Danii także nie było takich produktów - link do duńskiej strony https://www.sonymobile.com/dk/products/tablets/?cpint=mn_sonymobile_tablets
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Szukaj pod hasłem: digitizer
Na znanym portalu aukcyjnym jest tego pełno.