Podziel się wrażeniami!
Witam
Muszę również dołączyć do rzeszy (jak widzę) niezadowolonych użytkowników w/w laptopów sony, mój problem polegał na zrywaniu połączenia wifi (w mojej sieci działa bezproblemowo 7 urządzeń), oraz ślamazarnej pracy systemu (dysk 100%).
Postanowiłem napisać tego posta z dwóch względów, po pierwsze może komuś pomogę w rozwiązaniu problemów z w/w laptopami, a po drugie aby ostrzec przed zakupem drogiego bubla i zerowej pomocy ze strony pomocy technicznej.
Rozwiązanie 100 % użycia dysku można łatwo znaleść w internecie - pomoc techniczna zero wiedzy.
Problem z wifi rozwiązałem przez zakup zewnętrznej bezprzewodowej karty sieciowej, w tej kwestii pomoc techniczna radziła mi , żeby udać się (sic) do sąsiada , w celu sprawdzenia, czy laptop tam będzie działał, no sory ale czy ja kupiłem laptop za 3000 zł który będzie działał u sąsiada ?
Jeszcze raz przestrzegam przed zakupem produktów tej marki !!!
Witam, posiadam podobny problem z wi-fi.
Proszę o kontakt mailowy (xxxxx@xx) w celu wymianu doświadczeń, ewentualnie wspólnego rozwiązania problemu.
*Wpis edytowano, ponieważ publikowanie prywatnych danych kontaktowych jest niezgodne z regulaminem forum.