Podziel się wrażeniami!
Witam,
czy ktoś może mi podesłać link gdzie ściągnę najnowsze oprogramowanie "Quick Web Access" do Vaio VPCEB3S1E/BQ?
Pozdrawiam
awiator napisał(a):
pkoni napisał(a):
Oprócz tego pozbyłeś się też świetnych PMB Vaio Edition i Media Gallery: nie ma ich wersji instalacyjnych do pobrania nawet z Vaio-Link.
awiator napisał(a):
Po prostu nie lubię jak ktoś mi z góry narzuca jakie oprogramowanie mam mieć zainstalowane na swoim laptopie.
awiator napisał(a):
Moja ocena:
Vaio Smart Network - karty sieciowe czy bezprzewodowe potrafi samodzielnie włączyć Windows
Vaio Power Managment - program słuszny, ale Windows 7 ma już opcję oszczędnego sterowania zasilaniem
awiator napisał(a):
Vaio Smart Network - karty sieciowe czy bezprzewodowe potrafi samodzielnie włączyć Windows
awiator napisał(a):
-sterowniki karty graficznej, aczkolwiek samemu też można ściągnąć
Co do Battery Care to ta opcja ma inne zadanie, nie ograniczanie dodladowywania, tylko ogranicza ladowanie do 100%. Ogniwa Litowo-jonowe nie lubia byc naladowane na 100%, podobnie jak nie lubia byc rozladowane do 0% (to je niszczy). Gdyby BC dzialalo jak opisujesz (czyli laduje do 100% ale dopiero od 80%) to by bylo super, ale tak nie jest niestety. Twoje rozwiazanie wymaga ciaglego jej wlaczania i wylaczania wiec odpada jak dla mnie.
mieszk3 napisał(a):
Co do Battery Care to ta opcja ma inne zadanie, nie ograniczanie dodladowywania, tylko ogranicza ladowanie do 100%. Ogniwa Litowo-jonowe nie lubia byc naladowane na 100%, podobnie jak nie lubia byc rozladowane do 0% (to je niszczy). Gdyby BC dzialalo jak opisujesz (czyli laduje do 100% ale dopiero od 80%) to by bylo super, ale tak nie jest niestety. Twoje rozwiazanie wymaga ciaglego jej wlaczania i wylaczania wiec odpada jak dla mnie.