Podziel się wrażeniami!
Mam problem jak przypisać przegladarke np. Opere poD przycisk VEB. Poprzednio mi dzialał a teraz przyciskając go nie wyswietla sie przeglądarka. Posiadam SONY VAIO VPCECE1S1E.
Opera musi być domyślną przeglądarką
Panel sterowania -> Programy -> Programy domyślne -> Ustaw programy domyślne
Witam
Mam jeszcze jeden problem. Odinstalowałem program Quit Web Access i ni emoge go teraz zainstalowac spowrotem. Wyświetla mi sie na koncu instalacji komunikat "Bład otwierania pliku instalacji. Sprawdź czy okreslona lokallizacja pliku dziennika istnieje i czy jest zapisywalna". Program sciągłem ze strony Sony wersja 1.1.4.3.
Prosze o pomoc.
Acha w programach do ustawień domyslnych nie mam w wykazie żeby ja ustawić jako program domyslny
Witam wszystkich
Ustawiłem sobie domyslne przeglądarke Internet Eksplorer i gdzy wcisnę przycisk WEB to się otwiera strona Eksplorera ale przy tylko włączonym laptopie.
Przy wyłączonym laptopie gdy naciskam tylko przycisk WEB to po pewnym czasie wywala mi bład i nie chce mi sie otworzyc strona z Ekspolorera.
Mam jeszcze jedno pytanie mam zainstalowana opera "zwykła" ale w programach domyslnych do ustawienia mam opere web browser i czy przy zamianie jej z opera "zwykła" znikna mi zakładki ze stronami internetowymi, które mam na operze "zwykłej".
pozdrawiam