- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Problem z dźwiękiem HDMI FZ31M
Witam. Mam problem,po instalacji windowsa 7 na vistę zniknął mi dźwięk na hdmi.
W urządzeniach nie ma żadnego błędu, próbowałem szukać jakichś sterów ale nic nie działało prosze o pomoc z góry dzięki
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
proponuje wrócić do sterow MS u mnie było podobnie po zainstalowani drivera karty dzwiekowej od Sony.sterownik grafiki też musi być nowszy niż orginalnie zainstalowany przez Sony.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
To znaczy dźwięk jest, tylko brak jest po podłączeniu kabla hdmi do telewizora i do laptopa. W urządzeniach audio jest ikona hdmi output, ale po ustawieniu na nią nie ma dźwięku
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
To znaczy dźwięk jest, tylko brak jest po podłączeniu kabla hdmi do telewizora i do laptopa. W urządzeniach audio jest ikona hdmi output, ale po ustawieniu na nią nie ma dźwięku
Spróbuj ustwić urzadzenie audio hdmi jako domyślne, zaakceptować i po ponownym odpaleniu "odtwarzacza" powinno zadziałać - wymagane jest ponowne uruchomienie softu którym odtwarzasz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Spróbuj ustwić urzadzenie audio hdmi jako domyślne, zaakceptować i po ponownym odpaleniu "odtwarzacza" powinno zadziałać - wymagane jest ponowne uruchomienie softu którym odtwarzasz.
Niestety nie idzie to
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Napisałem ci Problem jest w sterach.Musisz sprawdzić i napisac jakie masz zainstalowane Dzwieku i grafiki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Napisałem ci Problem jest w sterach.Musisz sprawdzić i napisac jakie masz zainstalowane Dzwieku i grafiki.
Witam nadal nie moge się uporać z tym problemem braku dźwięku przez HDMI
Wersja sterowników
ge force 8400m gt grafika wersja sterownika
7.15.11.128
audio sigma tel high definition audio codec
6.10.5614.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
musisz zainstalować nowy sterownik karty graficznej,jest dostępny na stronie Sony vaio update dla twojego modelu,ten który masz-fabryczny nie obsługuje dzwieku przez HDMI.