anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Narzędzia Sony: Zdalna klawiatura do PLAYSTATION 3 i zdalne

profile.country.pl_PL.title
vaio75
Początkujący

Narzędzia Sony: Zdalna klawiatura do PLAYSTATION 3 i zdalne

Posiadam laptopa VGN-41ZF. Zaktualizowałem go, dodając funkcję REMOTE CONTROL do PS3. Po zainstalowaniu pokazała mi się ikona w MENU START, jednak jest pusta - program nie uruchamia się. PS3 mam zaktualizowany do najnowszej wersji, czyli do 3,55. Wybieram USTAWIENIA GRY ZDALNEJ/zarejestruj urządzenie - wybrałem PC i na laptopie punkt dostępu PS3. Po połączeniu z punktem, próbuję wpisać kod, który został podany na PS3, ale pokazuje mi się info o nieprawidłowym kodzie. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.

5 ODPOW. 5
destin6
Poszukiwacz

sprawdziłem u siebie i mam ten sam problem!

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Tak z ciekawości - a czy Wasze modele są na liście kompatybilnych z tym ficzerem?

http://esupport.sony.com/US/perl/swu-matrix.pl?upd_id=6135

EDIT:
ściągam właśnie sobie plik i zobaczę jak będzie u mnie..

EDIT2:
No i jest tak samo jak u Was - czyli raczej ten soft nie zadziała....może dlatego, że jest ściągany z innego regionu (USA/Canada)

destin6
Poszukiwacz

Sprawdziłem na liście i mojego modelu niestety nie ma :c7 W takim razie dlaczego ukazał się w aktualizacjach :question:

Dzięki Lajam za pomoc!

destin6
Poszukiwacz

aktualizowałem prze stronę www... Wpisałem numer seryjny laptopa i znalazłem tam ten program/sterownik.

mieszk3
Początkujący

To cos pojawia sie takze przez VAIO Update, podobnie jak jakas aktualizacja do iTunes Apple (nie wiem po co, skoro tego badziewia nie uzywam??)