- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Witajcie Mam problem z odtwarzaniem filmów i wideo. Oglądam serial i po 5 minutach nie chce dalej działać. Na kinomaniaku i na youtube nie działa.Chciałabym porady co mam zrobić żebym mogła odtwarzać całe filmy. Na dodatek nic nie pomaga.
Proszę o szybką wiadomość.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Zaakceptowane rozwiązania
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witaj, jeśli dobrze zrozumiałem oglądasz filmy poprzez przeglądarkę internetową (nie masz fizycznie filmu na dysku tylko korzystasz z tzw streamingu) jeśli tak to problemem może być szybkość łącza internetowego, który nie nadąża ściągnąć dalszego fragmentu i przez to odtwarzanie się zatrzymuje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witaj, jeśli dobrze zrozumiałem oglądasz filmy poprzez przeglądarkę internetową (nie masz fizycznie filmu na dysku tylko korzystasz z tzw streamingu) jeśli tak to problemem może być szybkość łącza internetowego, który nie nadąża ściągnąć dalszego fragmentu i przez to odtwarzanie się zatrzymuje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
jeżeli masz słabe łącze internetowe z niewielką przepustowością to niestety ale problem zrywania połączenia i zaprzestania odtwarzania filmu jest nie do obejścia. Laptop nie jest w takim przypadku niczemu winny.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Ta sytuacja nie daje mi spokoju. Więc poszłam do koleżanki a on ma najszybszy internet i tak samo się dzieje. Widocznie winna leży po innej stronie. Może jakieś wtyczki blokują lub nie mam potrzebnej do odtwarzania. Nie znam się więc proszę o poradę.
Będę wdzięczna.:smileyhappy:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witaj, a jak zachowują się filmy, które masz na dysku i oglądasz je w programie do odtwarzania filmów? Co do oglądania filmów na youtube mogę polecić spróbować użyć innej przeglądarki internetowej może to coś pomoże.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Właśnie na dysku nie przerywa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Jeśli na szybkim łączu dalej rwie filmy i na różnych przeglądarkach tak jest to jeszcze mi do głowy przychodzi wtyczka adobe flash player zainstaluj aktualną wersję, może pomoże.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »