Podziel się wrażeniami!
Jak co roku zachęcam Was i tym razem do podsumowania swoich dokonań. Dokonań z 2011r.
O co chodzi w tej inicjatywie? O własne 'the best', czyli najlepsze zdjęcie dla nas/wg nas. Każdy z nas ma prawo do chwalenia się własnymi wyczynami. Nawet jeśli poziom zdjęć jest inny od reszty. Ja np. zawsze uważam, że stać mnie na więcej i aktualne "The best" jest niżej niż mogłoby być. Ważne jest by podsumowywać i wyciągać wnioski, bo tylko tak można się rozwijać
Nie ma limitów, nie ma "minimum", nie ma terminów. Niech każdy wstawi tyle ile uważa za słuszne, kiedy tylko chce.
Nie mniej jednak zachęcam bardzo! Nawet jeśli uważacie, że coś z tymi "The best" jest nie tak. Pozwólcie ocenić to innym
Więc podsumowując ten rok, nie mogę nie być zadowolony. Zawsze może być lepiej, ale nie mogę narzekać na brak zdjęć, z których jestem zadowolony. To co pokazuję poniżej to tylko ułamek tego z czego jestem zadowolony.
Jak co roku i tym razem nie udało mi się zrobić porządnej plenerowej sesji aktowej. Zatem w 2012r. musi się udać! Życzę i sobie i Wam wielu świetnych kadrów, zawsze sprzyjającego światełka, pogody takiej jakiej potrzebujemy, dużo czasu na fotografię, wielu ciekawych pomysłów, tej magicznej zajawki, radości z każdego wyzwolenia migawki oraz wielu wspólnych spotkań fotograficznych i towarzyskich
i ostatnia....
Mnie, moja obdarzyła w minionym roku takimi obrazkami:
c.d. z 2011r.