Podziel się wrażeniami!
Od czegoś trza zacząć
Sie bestyjka nie schowała tylko ją poprzez dwie przednie kończyny spętał jej właściciel co by mu nie...
Obwódek na oryginale nie ma więc to kompresja a nie podejrzewane chyba przez Ciebie ciepełko
Ciepełko jest zawsze podejrzane (taki wiek powolutku) szczególnie znienacka w łóżku
To ja idę szkło odnieść na miejsce i trza powolutku się wycofywać na pozycje jakieś dwa metry za mną. Gdzie ciepełko i owszem występuje ale o znanej mi przyczynie więc nie podejrzane
Pozazdrościć póki co, bo mnie grzeje tylko niemiłościwie pececik. Dobrej nocy zatem
Witaj Muszę przyznać że fajnie się Twoje zdjęcia ogląda, takie niecodzienne. Aż chciało by się tam być
Tadeusz napisał(a):
Więc już nie komentuję, tylko podziwiam egzotykę, której na żywo nie zobaczę
acinloop napisał(a):
Witaj Muszę przyznać że fajnie się Twoje zdjęcia ogląda, takie niecodzienne. Aż chciało by się tam być
Witam
Wreszcie i Twoje foty można krytykować , oceniać ...
Sporo tych zdjęć tutaj... nie będe każdego oceniał ale powiem , że każde musiałem otworzyć z ciekawości....
Ogólenie fajnie , ale licze na coś więcej z A-700
No właśnie , gratuluje nowej "zabawki"
Pozdrawiam
bertone1982 napisał(a):
Witam
Wreszcie i Twoje foty można krytykować , oceniać ...
Sporo tych zdjęć tutaj... nie będe każdego oceniał ale powiem , że każde musiałem otworzyć z ciekawości....
Ogólenie fajnie , ale licze na coś więcej z A-700
No właśnie , gratuluje nowej "zabawki"
Pozdrawiam
... hehe
Nie mów tak
Przecież masz co pstrykać ....
Kiedyś ktoś mi tutaj napisał " nie od razu Kraków zbudowano.."
Tomku niezmiernie się cieszę, że wziąłeś się za swój album
tym bardziej, że swoje pierwsze testy zacnego zestawu zrobiłeś w interesującym miejscu.
Jak sam napisałeś, niedopracowane są te zdjęcia. Taka rada na przyszłość - jak już cykasz streeta z pasa i będąc w ruchu - podnieś iso. Bo wiele zdjęć masz poruszonych
a ISO 400-800 daje radę
mam nadzieję, że z czasem będziesz pokazywać nam zdjęci z miejsc, w których masz czas na spokojne cykanie. Takie bardziej dopracowane/dopieszczone
a jak się sprzęt sprawuje ?
uważam, że to bardzo dobre narzędzie
btw
z całej fajnej serii najbardziej mi się podoba wyłapany kotek na 14tce i żona na 27 (szkoda obciętego prawego ramienia )
bertone1982 napisał(a):
. " nie od razu Kraków zbudowano.."