Podziel się wrażeniami!
Na początku chciałbym powitać wszystkich odwiedzających moje tematy i podziękować, że zawsze jesteście w stanie udzielić pomocy potrzebującemu
Nadszedł czas "pochwalić" się swoimi fotkami, które zrobiłem w ciągu półrocznego obcowania z lustrzanką. Chciałbym, abyście pokazali mi moje błędy i naprowadzili na słuszną ścieżkę.
Oglądającym życzę stalowych nerwów, a sobie uporu i ciągłego dążenia do lepszych fotek.
Message was edited by: Quartz.
Mam problem żeby ustrzelić jakąś ciekawą fotkę, operując zestawem 18-200+ soczewka makro
Ciężko z tematami do zdjęć. No, trzeba więcej pospacerować
Jeszcze 2 fotki mojego najlepszego modela - piesek.
Portret , powiedzmy ...
Widać , że modelowi zależało na tym zdjęciu
Latającego doga to ja już gdzieś widziałem...
Tylko dlaczego nabiłeś tego biedaka na słupek? Przecież to nie Azja Tuhajbejowicz
A portret ładny (choć po namyśle - trochę za dużo z lewej - ciąłbym do kwadratu).
Po tym psie od razu widać, że to dobry przyjaciel fotografa 😛
Mój pies na widok aparatu zawsze kładzie się brzuchalem do góry.
Bardzo fajne psie portrety
To też ładnie. Moja sunia przychodzi zajrzeć w obiektyw. Ale na widok NEX-a kręcącego film, ucieka do pańci pod opiekę :smileyhappy:kioshi napisał(a):
Mój pies na widok aparatu zawsze kładzie się brzuchalem do góry.
Psa mogliście widzieć w temacie Jagody o wyborze aparatu, bo tam go też wrzucałem.
Nabity na pal przez przypadek, ale lecący w powietrzu pies jest trudny do skadrowania. Bardziej chodziło mi o moment w jakim się znalazł.
Dzięki za pozytywne komentarze, następna wrzutka chyba dopiero po wakacjach - koło 20.08
Małe odświeżenie galerii
4 fotki, zapraszam do oceniania - każda rada się przyda (nawet ta krytyczna, która motywuje do działania)
Świetne fotki kolego, ta ostatnia seria podoba mi się
Fajna wrzutka
Choć selekcja mile widziana
13 jak dlamnie najlepsza