anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

początki bywają trudne

profile.country.pl_PL.title
stanley76rsko
Użytkownik

początki bywają trudne

Jestem początkującym użytkownikiem lustrzanki,więc proszę o wszelkie podpowiedzi:)

399 ODPOW. 399
stanley76rsko
Użytkownik

parkowe trele, 247, 248 zrobione pod słońce , a 249 już wsparcie lampy

stanley76rsko
Użytkownik

Tysiące ludzi z całego powiatu radomszczańskiego odwiedziło w niedzielę Jedlno, aby wspólnie bawić się na piątym już Festynie "Lato z Powiatem Radomszczańskim"

stanley76rsko
Użytkownik

Na spacerze na placu zabaw kilka kwiatków :slight_smile: posadzili ...

stanley76rsko
Użytkownik

...siedzę sobie sama...

nepray
Użytkownik

Dzień dobry :c37

Na ptaszkach się nie znam. Tak strasznie się nie znam. Ale tak potwornie. A 247 i 248 się podobywuje. Serioserio ;)

Za to mogę parę rzeczy o koncertach powiedzieć ;) Po pierwsze strasznie to wymagająca dziedzina fotografii jest. I wredna przy tym ;)

Co do Twoich zdjęć - mam kilka rad (w sumie rad bardziej niż uwag):
- staraj się unikać powtarzalności kadrów - w tej wrzutce wszystkie są z grubsza podobne ;)
- kiedyś ktoś mądry mi powiedział (dzięki, Wojtek ;) ), że jak wokalista się chowa za mikrofonem, to se chłopie radź inaczej. Na przykład tłem (światła). Piotr Kupicha ma tendencje do przyklejania się do mikrofonu (w sumie ma to plus - nie ucieka z głębi ostrości) i zamykania oczu. Tu przechodzimy do kolejnej rady :)
- muzycy przeżywają muzykę. Ale nie zawsze to wychodzi ładnie na zdjęciu (cóż, nie "te" emocje?). Jedna z naszych rodzimych wokalistek ma na przykład tendencję do strojenia min jak.... Defekujący kot. Zdjęcia z normalnym wyrazem twarzy to normalnie rarytas ;)

Nie mówię, że Twoje zdjęcia są złe. Powiem nawet, że są niezłe ;) ale zawsze mogą być lepsze ;)

stanley76rsko
Użytkownik

Dzięki za poświęcony czas i rady.Postaram się skorzytać z rad przy najbliższej okazji. :)

stanley76rsko
Użytkownik

...krzyk...

stanley76rsko
Użytkownik

Z wizytą w Złotym Potoku.

stanley76rsko
Użytkownik

plażowo