Podziel się wrażeniami!
Witam i proszę o opinie znawców i sympatyków fotografii. To jedna z pierwszych moich serii. Cały czas czytam, podpatruję, przeglądam, jednym słowem - uczę się.
Pozdrawiam
13 bardzo ladna fotka i oczywiscie dziecko .rowniez X-mas
To ostatnie świetne. Faktycznie ostrość powinna być na twarz słodkiego malucha ale i tak kolor i kadr bardzo mi się podobają. Pozdrawiam
... i jak tam "pięćdziesiątka"
Co do fotki... to zgadzam się z Jarkiem
Oj zadowolona! Toż to kompletnie inna jasność!! Póki co muszę nacieszyć się f1,8 a potem będę eksplorować wyższe wartości No i czekam na słoneczną pogodę by w pełni docenić właściwości szkiełka.
Też jestem pod wrażeniem i jakoś nie mogę go zdjąć z aparatu
Zapraszam do obejrzenia pierwszego mojego tryptyku. Oczywiście jest to wynik zabawy nowym szkiełkiem
Troszkę za daleko znalazł się mały model
Szkiełko
Fajne mały ma szczęście od początku będzie dokumentowane jak rośnie i się rozwija
Kolejne zabawy stałką. Jakoś tak polubiłam tryptyki ( a tak naprawdę nauczyłam się je w końcu robić ). Więc dziś proponuję kolejny zestaw w wykonaniu duetu mama + Kuba.
Moim skromnym zdaniem ten tryptyk jest zdecydowanie lepszy od poprzedniego. Po pierwsze jest "więcej Kuby na zdjęciu" a po drugie tło jest jednolite co pomaga skupić się na właściwej treści.
Troszkę nie pasuje mi ta ramka, ale to kwestia gustu i ważne żeby tobie się podobała.
pzdr