Podziel się wrażeniami!
co to za potwór na 32?! 34 by mi się podobało gdyby nie ten bałagan, za dużo wszystkiego. No ale pewnie nie nosisz przy sobie kasierka by sprzątać kanały
a widoczek całkiem całkiem
rabarbar napisał(a):
co to za potwór na 32?!
krzyho4 napisał(a):
:c10 podczas swiatecznej nudy znalazlem taki widoczek niedaleko mnie ,zamek w mgle z odleglosci ok 50km
dziekuje za odwiedziny
rabarbar 32 ,to szczupaczek
marsz racje teraz gdy patrze na ta fotke tez wydaje mi sie ze za duzo wszystkiego
bertone nie susze ,wole jesc ale ten szczupaczek po sesji wrócił to stawu
tomek 69Ntez jestem zaskoczony z mozliwosci tego szkla , dodam ze tatry sa z odleglosci 170 KM
krzyho4 napisał(a):
tomek 69Ntez jestem zaskoczony z mozliwosci tego szkla , dodam ze tatry sa z odleglosci 170 KM
trzeba zaczac laaaatac prosze pana - zart . ale jesli sie czegos bardzo chce mozna to osiagnac , zapraszam za jakis dluugi czas na foto giewontu z podobnego miejsca (nie ma gwarancji ale moze sie uda((bo wlasnie ta gestosc ))Tomek69N napisał(a):
krzyho4 napisał(a):
Sto siedemdziesiąt kilometrów? Drogą czy w linii prostej? Skąd to zdjęcie zrobiłeś? Jakiej użyłeś ogniskowej? Pominąwszy gęstość i przejrzystość powietrza to pomimo tego, że mieszkam ca. 210km (drogą) od Zakopanego i wlazłbym na dach bloku ciężko o taką fotkę...
37 - widzę ciemność rozumiem , że efekt zamierzony
Panorama -
Bertone napisał(a):
37 - widzę ciemność rozumiem , że efekt zamierzony
Panorama -
a teraz te magic sorry ale pradu nie mialem ,tyle tego lodu na kabelkach ze sie zrywaja