Podziel się wrażeniami!
i ja postanowiłem pokazać forumowemu gronu swoje prace
zapraszam do oglądania i wyrażania swoich opinii - przyjmę krytykę na klatę, więc bez obaw
a czemu tryptyka nie dałeś ?
Brak symetrii przeszkadza tylko na miniaturach, na większych jest już, jak dla mnie, całkiem przyjemnie Technicznie nie podejmuję się oceny, natomiast w kategorii "podobaniasię" oceniam wysoko. Zacna wrzuta!
rezasurmar napisał(a):
Świetne zdjęcia, zawszę się zastanawiałem skąd wy bierzecie te "chętne" na sesje modelki
.
Witam po dłuższej przerwie ... otwieram galerię a tu taka 500-tka
500_1 i 500_5 zdecydowanie do mnie przemawiają. Figury al'a Kamasutra niezbyt ...
Mi ta 500 też jakoś umknęła...
A najbardziej podoba mi się z tej serii 1 i 3
Krisu zapuściłeś się tu... na stronce nowe zdj a tutaj nic
pawelszymanski, sedziak1983, Tadeusz, Niniel, rezasurmar, martha, Michał, kuraq, BuBu_, mama kuby, cezar, pablo_duch, krzys1977, sadam, doslav, Methos, Aniqa - dziękuję za każdy komentarz http://klubkm.pl/forum/images/smilies/notworthy.gif
sedziak1983 napisał(a):
nonono 3 ostatnie to naprawdę fotografia czarno-biała
Niniel napisał(a):
A co do 500-1 to cytując pewien portal społecznościowy: "Są cycki jest
"
rosną na takiej małej plantacji, która zwie się Polska :smileymrgreen:rezasurmar napisał(a):
Świetne zdjęcia, zawszę się zastanawiałem skąd wy bierzecie te "chętne" na sesje modelki
.
z tym to ja się nie zgodzę. Czasami mi wyjdzie, ale jak widać po komentarzach - nie wszystkim się podobamartha napisał(a):
Zresztą jak zawsze
![]()
kuraq napisał(a):
500-1 i 503 się mi widzą.
ps. mogłeś 500tkę reflexem zrobić:P
cezar napisał(a):
1 i 2 tak "krisowato" ale całkiem ok
. Czepię się za to 3 i 4 bo tak:
- na 3 szkoda, że stopy nie są ułożone idealnie względem ciała wtedy modelka byłaby symetryczna i taka hmmm....harmonijna
- 4 tutaj znowu stopy ok, ale za to ta poza wygląda tak, jakby za chwilę miała się (ta modelka oczywiście) wywrócić do tyłu.
Myślę, że w tym secie powinno znaleźć się tylko jedno zdjęcie z tych dwóch , bo tak wyszło jakbyś nie mógł się zdecydować która poza jest ciekawsza (ja osobiście postawiłbym na 3)
pzdr
sadam napisał(a):
A ja już któryś raz oglądam te zdjęcia i ciągle mam mieszane uczucia.
Postawiłeś wysoko poprzeczkę i te ostatnie jakoś tak poniżej niej są.
Właściwie to tylko pierwsze jest w Twoim dobrym stylu.
Trzecie i czwarte - brakuje "dopracowania", aż proszą się o idealną symetrię.
Dzięki...czyli Ty zdjęcia oglądasz bez linijki (w oczach) ? :smileyhappy:doslav napisał(a):
Brak symetrii przeszkadza tylko na miniaturach, na większych jest już, jak dla mnie, całkiem przyjemnie
Technicznie nie podejmuję się oceny, natomiast w kategorii "podobaniasię" oceniam wysoko.
doslav napisał(a):
Czasem nawet łatwiej znaleźć daleko (w sensie znajomości) niż całkiem blisko.
502 mi się całkiem widzi, 503 też, tyle że biust trochę wygląda jak piłki
502 mi się całkiem widzi, 503 też
Na 503 nie potrafię się skoncentrować na oczach
Szczupic napisał(a):
Na 503 nie potrafię się skoncentrować na oczach
![]()