anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

kris - Paris

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

kris - Paris

i ja postanowiłem pokazać forumowemu gronu swoje prace :nauseated_face:

zapraszam do oglądania i wyrażania swoich opinii - przyjmę krytykę na klatę, więc bez obaw :nauseated_face:

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

a czemu tryptyka nie dałeś ? :P

profile.country.pl_PL.title
doslav.
Poszukiwacz

Brak symetrii przeszkadza tylko na miniaturach, na większych jest już, jak dla mnie, całkiem przyjemnie :thumbsup: Technicznie nie podejmuję się oceny, natomiast w kategorii "podobaniasię" oceniam wysoko. Zacna wrzuta! :c20

rezasurmar napisał(a):

Świetne zdjęcia, zawszę się zastanawiałem skąd wy bierzecie te "chętne" na sesje modelki :).

Nar... hmm... naraić modelkę to dopiero początek i wcale nie najtrudniejsze zadanie :c20 Aż dziw, jak łatwo można czasem trafić na ochotniczkę... Czasem nawet łatwiej znaleźć daleko (w sensie znajomości) niż całkiem blisko. :c2

Methos-----
Początkujący

Witam po dłuższej przerwie ... otwieram galerię a tu taka 500-tka :nauseated_face:
500_1 i 500_5 zdecydowanie do mnie przemawiają. Figury al'a Kamasutra niezbyt ...

profile.country.pl_PL.title
Aniqa.
Poszukiwacz

Mi ta 500 też jakoś umknęła...
A najbardziej podoba mi się z tej serii 1 i 3 :thumbsup:

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Krisu zapuściłeś się tu... na stronce nowe zdj a tutaj nic :P

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

pawelszymanski, sedziak1983, Tadeusz, Niniel, rezasurmar, martha, Michał, kuraq, BuBu_, mama kuby, cezar, pablo_duch, krzys1977, sadam, doslav, Methos, Aniqa - dziękuję za każdy komentarz http://klubkm.pl/forum/images/smilies/notworthy.gif

sedziak1983 napisał(a):

nonono 3 ostatnie to naprawdę fotografia czarno-biała :c4

dzięki...troszkę się napracowałem nad tym by w moich warunkach uzyskać taki efekt :D

Niniel napisał(a):

A co do 500-1 to cytując pewien portal społecznościowy: "Są cycki jest :thumbsup: "

niskolotny to portal....bo znam zdecydowanie ładniejsze określenia na tę część ciała :c34 Poza tym, tam jest jedna pierś, a nie para :P

rezasurmar napisał(a):

Świetne zdjęcia, zawszę się zastanawiałem skąd wy bierzecie te "chętne" na sesje modelki :).

rosną na takiej małej plantacji, która zwie się Polska :smileymrgreen:

martha napisał(a):

Zresztą jak zawsze :c4

z tym to ja się nie zgodzę. Czasami mi wyjdzie, ale jak widać po komentarzach - nie wszystkim się podoba :c2

A ja się czegoś doczepie :P 4 - szkoda że nie ma bardziej idealnej symetrii ;)

chodzi Ci o głowę i ręce ? Jak na złość akurat jakaś symetria mi nie przeszkadza. Pewnie kiedyś zacznie.

fajna strzałka między nogami :c34

ona jest jak drogowskaz :smileyhappy:

kuraq napisał(a):

500-1 i 503 się mi widzą.
ps. mogłeś 500tkę reflexem zrobić:P

myślałem o tym, ale......ale za zimno było by robić akty na zewnątrz :c2

Będę całkowicie i absolutnie szczera. Tak jak lubię Twoje akty, tak ta wrzutka średni mi pasuje. Jedynie 1 robi na mnie wrażenie.
na 2 kobieta ma nieładne piersi - myślę, że mogłeś zaproponować jej inną pozę
3 i 4 - mogą być, ale nie powalają
5 - ta wyciągnięta szyja wygląda jakoś tak nienaturalnie...

http://img37.imageshack.us/img37/6060/uklon5660117.gif

cezar napisał(a):

1 i 2 tak "krisowato" ale całkiem ok ;) . Czepię się za to 3 i 4 bo tak:
- na 3 szkoda, że stopy nie są ułożone idealnie względem ciała wtedy modelka byłaby symetryczna i taka hmmm.... :c18 harmonijna
- 4 tutaj znowu stopy ok, ale za to ta poza wygląda tak, jakby za chwilę miała się (ta modelka oczywiście ;) ) wywrócić do tyłu.
Myślę, że w tym secie powinno znaleźć się tylko jedno zdjęcie z tych dwóch , bo tak wyszło jakbyś nie mógł się zdecydować która poza jest ciekawsza (ja osobiście postawiłbym na 3)
pzdr

panowie, ja nie wiedziałem, że wy do zdjęć z linijką i innymi przyrządami przychodzicie :smileyhappy:
będę szczery - fajnie, że coś wam przeszkadza, bo mi jeszcze nic i jestem totalnie nieobiektywny :c20
Dlaczego zrobiłem 3,4,5 ? A no dlatego:
LINK
:c20

sadam napisał(a):

A ja już któryś raz oglądam te zdjęcia i ciągle mam mieszane uczucia.
Postawiłeś wysoko poprzeczkę i te ostatnie jakoś tak poniżej niej są.
Właściwie to tylko pierwsze jest w Twoim dobrym stylu.
Trzecie i czwarte - brakuje "dopracowania", aż proszą się o idealną symetrię.

ja jeszcze jestem zadowolony z tej sesji :D
a i znowu ta symetria...ciało nie jest symetryczne, a i moje zdjęcia nie pochodzą z cyklu "symetria" :smileymrgreen:

doslav napisał(a):

Brak symetrii przeszkadza tylko na miniaturach, na większych jest już, jak dla mnie, całkiem przyjemnie :thumbsup: Technicznie nie podejmuję się oceny, natomiast w kategorii "podobaniasię" oceniam wysoko.

Dzięki...czyli Ty zdjęcia oglądasz bez linijki (w oczach) ? :smileyhappy:

doslav napisał(a):

Czasem nawet łatwiej znaleźć daleko (w sensie znajomości) niż całkiem blisko. :c2

to fakt......to fakt......i się wcale nie dziwię, że kobiecie łatwiej jest się rozebrać przed fotografem, którego nie zna i nie ogląda częściej niż kilka razy w życiu, niż przed fotografem, który ma stały kontakt.

Krisu zapuściłeś się tu... na stronce nowe zdj a tutaj nic :P

oj tam, oj tam :P

skoro już mnie do tablicy przywołano, to rozpocznę pokaz zdjęć z sesji Patrycji, która to była już u mnie 3 raz i pewnie nie ostatni :D

BuBu__
Początkujący

502 mi się całkiem widzi, 503 też, tyle że biust trochę wygląda jak piłki :P

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

502 mi się całkiem widzi, 503 też

dzięki :D

biust trochę wygląda jak piłki :P

:smileyhappy:
ostatnio słyszałem, że na tym zdjęciu wygląda jakby był sztuczny, bo taki wielki i równy kształt potrafi zmylić 8-)

Szczupic
Użytkownik

Na 503 nie potrafię się skoncentrować na oczach :c6 :c34

___________________________________________________________________ Sony 850 | Minolta Dynax 7 | Sony HVL 42 | Sigma 70-200/2,8 HSM | Sigma 20-40/2,8 | Minolta 100/2,8 | Minolta 85/1,4G | Minolta 50/1,7 | Sony 35/1,4 G
Methos-----
Początkujący

Szczupic napisał(a):

Na 503 nie potrafię się skoncentrować na oczach :c6 :c34

.... :smileyhappy:
A tak poważnie-z przyjemnością sie ogląda Patrycję.