Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich użytkowników forum . Przez jakiś czas tu zaglądałem i szwendałem się przeglądając jedynie tematy. Dziś doszedłem jednak do wniosku, że fajnie byłoby również coś pokazać i przede wszystkim czegoś się nauczyć. Tak więc mam nadzieję na dużą ilość konstruktywnej krytyki . Pozdrawiam serdecznie
...
Z więziennej wrzutki podobają mi się 158, 162,163. Te dwa ostatnie ze względu na fakt, że lubię portret, a dodatkowo za fakt, że udało Ci się namówić Panów do pozowania.
164 klimatem przypomina 158, ale według mnie konwersja do BW mu nie pomogła a do tego światło na 158 zdecydowanie lepsze.
Zgadzam się ze szkickiem
Małe ale: Na zdjęciach gdzie są ludzie tam nie ma krat. I odwrotnie.
Dzięki za komentarze , miałem problem z światłem wpadającym przez okno i odbijającym się od szyb co widać na zdjęciach. Próbowałem DRO ale nie wiele to pomogło, stąd nie widać zbyt dobrze krat w oknach . Mnie z całej wrzutki najbardziej podoba się 163, z racji wzajemnego kontaktu wzrokowego. Ogólnie miałem bardzo mało czasu na zrobienie zdjęć, nie mówiąc już o tym , że jeszcze chciałem porozmawiać z chłopakami o tym i tamtym. Nauka na przyszłość - wydaje mi się, że dobry fotoreportaż wymaga duuuuuużo czasu i cierpliwości.
158
Ja tylko sie zastanawiam,czy Ci skazancy sobie zycza aby publikowac ich twarze
Witaj
za cały więzienny reportaż szacun
najbardziej podobają mi się 158, 161, 163
Prash i Monty dziękuje za odwiedziny .
Monty napisał(a):
158
Ja tylko sie zastanawiam,czy Ci skazancy sobie zycza aby publikowac ich twarze
Wspomnienie Tatr, gdzieś odgrzebane .
Z widoczków zdecydowanie pierwszy
Oba bardzo poprawne jakkolwiek pierwszy fajniejszy ze wzgledu na 3 rozne poziomy kontrastu