Podziel się wrażeniami!
Hejka. Chciałabym wam przedstawić i poddać opinii moje zdjęcia. Posiadam lustrzankę 390 od ponad roku, próbuję uczyć się na własną rękę z małą pomocą szwagra i jakoś powoli ta nauka idzie do przodu. Dodaje tutaj zdjęcia dość stare (z maja 2011 roku), które uważam że są dość ciekawe, ale bardzo chcę poznać waszą, bardziej profesionalną opinie
PS. z czasem będę wrzucać coraz nowsze zdjęcia, bo jestem ciekawa czy są po prostu dobrą fotografią
29 i 33 fajne ale gdyby połączyć chmurki z 29 z kadrem 33 to to było by świetne ,
zachodziki też milo się ogląda
Rutek68 napisał(a):
29 i 33 fajne ale gdyby połączyć chmurki z 29 z kadrem 33 to to było by świetne ,
zachodziki też milo się ogląda
Przyjemna seria.
Szkoda, że 29 i 33 mają tak dużo nieba, które trochę psuje kompozycję.
Lajam napisał(a):
Przyjemna seria.
Szkoda, że 29 i 33 mają tak dużo nieba, które trochę psuje kompozycję.
z Chorwackiej wrzutki najbardziej podobają mi się te najbardziej kolorowe zdjęcia
po za nimi jakoś tak dłużej patrzyłem na 36
a galeria od początku też była
Wschód słońca, godzina 5:20, oraz urwanie chmury - zabawa w HDR
Wschód słońca niezły, ale:
- mam wrażenie, że zdjęcie jest "przeostrzone"
- raczej starałbym się, aby dół zdjęcia, czyli zabudowania, pozostały czarne (powstanie jednolita podstawa zakreślająca jedynie horyzont swoimi nieregularnymi kształtami). W ten sposób przykułabyś uwagę do światła, które jak przypuszczam, miało być tematem przewodnim zdjęcia.
Wschód słońca piękny, ale efekt trochę psuje to co na dole, niepotrzebnie wyciągałaś szczegóły, to zwykłe bloki nic co miałoby się podobać, ech gdyby ten wschód był zrobiony nad morzem, albo chociaż jakimś płaskim polem, ale i tak za chęć tak wczesnego wstawania
Chmury dosyć ciekawe...