Podziel się wrażeniami!
Plener rozpoczęty ... Pozdrawiamy: bulgur, rakastan, MaSzt, karol-r i ja
Zdjęcia za chwilę...
edit kris:
Zdjęcia grupowe: LINK
Bry Wieczór
Jako, że minęliśmy się wszyscy przy wyjeździe, chciałbym serdecznie podziękować wszystkim za mega imprezę.
cd...
Jeszcze kolejne dwa.
Jeszcze kilka
powrzucam jeszcze....
jeszcze powrzucam....a co mi tam
Jeszcze się nie zabrałem za cyfrowe zdjęcia - wywołałem jedynie dwie rolki, więc pierwsze zdjęcie z nich można już oglądać w moim katalogu z innych aparatów - za rawy zabiorę się na dniach.
Chciałem tylko jeszcze napisać, że niesamowicie podoba mi się to, że każdy z nas dany temat inaczej zarejestrował i inaczej go pokazuje - na prawdę miło mi było spotkać się z wami kolejny raz i spędzić w waszym towarzystwie chociaż kilka chwil... Pozdrawiam wszystkich!
edit:
i wzajemnie , ale masz rację....każdy z nas pokazał to na własny sposób choć byliśmy w tym samym miejscu.Deviant napisał(a):
Chciałem tylko jeszcze napisać, że niesamowicie podoba mi się to, że każdy z nas dany temat inaczej zarejestrował i inaczej go pokazuje - na prawdę miło mi było spotkać się z wami kolejny raz i spędzić w waszym towarzystwie chociaż kilka chwil... Pozdrawiam wszystkich!
No to i ja coś wrzucę.
c.d.
Mam taką prośbę. Jak ktoś ma mnie na jakiś fotkach i chciało by mu się je do mnie przesłać na e-mail.
To bardzo proszę. Będę wdzięczny.
szadkowski1977@wp.pl