anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Deviacje...

profile.country.en_GB.title
Deviant.
Użytkownik

Deviacje...

Porządki

869 ODPOW. 869
witmann
Początkujący

Niesamowita miejscówka o ogromnym potencjale twórczym!

marcinwuu
Nowicjusz

Tak z czystej ciekawości, teraz już można wrzucać do galerii fotografie nie robione aparatem sony albo minolty?

profile.country.pl_PL.title
maro_ka
Początkujący

242 fajna miejscówka i oczywiście zdjęcia ma klimat. Troszkę konwersja u mnie na monitorze leży ale to zapewne dlatego, że patrzę na to foto na laptopie...

241A - ziarno fajne ale jak dla mnie gdzieś przez skan ostrość się zgubiła :c11 niemniej kadr ok

Deviant.
Użytkownik

...teraz już można wrzucać do galerii fotografie nie robione aparatem sony albo minolty?

Nie można - nie w tej galerii. Negatywy zostały 'zeskanowane' Alfą - dlatego wrzuciłem je tutaj.
Wszystkie następne zdjęcia z 6x6 będą już umieszczane w galerii innych systemów.242 (...) Troszkę konwersja u mnie na monitorze leży ale to zapewne dlatego, że patrzę na to foto na laptopie...

Być może to, że patrzysz na laptopie dodatkowo uwypukla fakt, że sknociłem ten fot.
241A - ziarno fajne ale jak dla mnie gdzieś przez skan ostrość się zgubiła :c11 niemniej kadr ok

Skan na pewno wyszedł w porządku - nie trafiłem z ostrością - niestety...

M* A700 Planar T* ZA

kuraq.
Poszukiwacz

Cześć :c37
Poprawne to, na plenerze pokazywałeś lepsze z tej sesji i na nie czekam :thumbsup:

witmann
Początkujący

Bardziej by mi się widziało światło pod odrobinę mniejszym kątem w stosunku do modelki (czyli jakby bliżej aparatu), na tyle, by jeszcze padło na prawy policzek, ale ogólnie w porządku.

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Sen świetny :thumbsup: choć nie chciałbym mieć takiego ;)
Co do dziewczęcia 234/ M* to bym powybrzydzał :) nogę podkuloną poprosiłbym bardziej na środek zasłaniając nią intymne części i wyprostowaną nieco dalej od uda by wysmuklić łydkę. Ale ja tylko pstrykam kiczyki i mną się nie stresuj. :) Co do ekspozycji a raczej obróbki to wolę bardziej kontrastowo ale to nie każdemu podchodzi więc... ;)

Deviant.
Użytkownik

A700 Planar T* ZA

Wielkie dziękuję dla wizażystki, bez której atmosfera na sesji nie była by tak niepowtarzalna i z pewnością sesja by się nie udała :slight_smile:

tenzer
Poszukiwacz

ja się nie znam ale oczy są zbyt zacienione

Michal.
Poszukiwacz

10zer napisał(a):

ja się nie znam ale oczy są zbyt zacienione

mam bardzo podobne odczucia... no chyba że taki był makijaż :c20