Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich forumowiczow.... Chcialbym sie z Wami podzielic moimi bardzo pierwszymi amatorskimi pstrykami.... bardzo jestem ciekaw Waszych zapewne motywojacych opinii... pozdr
32 bardzo przyjemne w odbiorze, szkoda tylko tych uciętych rączek.
Jak wyżej - 32 najlepsze. Tego się trzymać i odtąd proszę już tylko takie jasne wstawiać .
Dziekuje wszystkim za opinie i odwiedziny... oczywiscie postaram sie zeby nastepnym razem bylo jasniej... pozdr
32 zdecydowanie najlepsza. Szkoda tylko, że odcień buźki wpada w zielony (na skutek odbicia od prześcieradełka)
24 - zdjęcie zapewne niesie ze sobą sporą wartość sentymentalną, więc ja bym je pozostawił w "rodzinnym albumie".
25 - jak dla mnie spooooooro za ciemne
26 - ma potencjał, ale razi: ciemność i ucięte ucho
nie wiem skąd wynika tak spora ciemność na ostatniej wrzutce. Może to kwestia monitora. Niemniej jednak nie wygląda to za dobrze (u mnie).
Mamo Kuby, Kris dziekuje za odwiedziny...
Z dziecięcych zdecydowanie 27 najlepsze. Nie bój się też błysnąć, dla oczu to naprawdę nieszkodliwe.
Wcześniej wrzuciłeś sporo dobrych fotek pejzażowych ale są też przeostrzone, często im mniej tym lepiej.
Kolejne fotki mojej malej modelki.... na 33 maly eksperyment z WB a dwa kolejne z HVL w uzyciu co o nich sadzicie???? pozdrawiam
Fajne , fajne
Ogląda się z uśmiechem na twarzy
Fajne
Trochę poprzypalane, ale jakoś mi to specjalnie nie przeszkadza.
No może w 35 do tego żółtego zafarbu mógłbym się przyczepić.