- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Bronek
Na początek testowy bałaganik
_DSC1936.jpg
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
I w ramach dalszych testów kolejny już nieco uporządkowany bałaganik._DSC1471.jpg
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Bałaganik to dobre określenie. Jak dla mnie brakuje jakiegoś mocnego punktu. Tak właściwie trudno stwierdzić co chciałeś nam pokazać http://klubkm.pl/forum/images/smilies/sorry.gif. Drugi bałaganik już lepszy, ale bardziej konstruktywnego komentarza w tym temacie się ode mnie nie spodziewaj. Mnie się na razie nie udało zrobić leśnego zdjęcia, które by mnie usatysfakcjonowało. Mam nadzieję, że się nie zniechęcisz. Kombinuj, na prawdę warto
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
No właśnie Bronek, tego no..., nie zniechęcaj się... tylko wiesz.. próbuj dalej...
Pozdro,
Pyzik
http://www.dreamygallery.com
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Pyzik napisał(a):
No właśnie Bronek, tego no..., nie zniechęcaj się... tylko wiesz.. próbuj dalej...
![]()
![]()
![]()
Pyzik
No to próbuje...
Jeszcze troszkę bardziej uporządkowany bałaganik
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Całkiem niezłe. Przesunęłabym kadr troszkę do góry żeby łuk trzciny był w całości, a ta trzcinka po lewej troszkę mi przeszkadza.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Vena napisał(a):
Całkiem niezłe.
Przesunęłabym kadr troszkę do góry żeby łuk trzciny był w całości, a ta trzcinka po lewej troszkę mi przeszkadza.
Dzięki, że zajrzałaś ponownie. Wiesz ten drugi łuk u góry specjalnie przyciąłem. Czy słusznie nie wiem. Nasz umysł ponoć nie ma problemów z dopełnieniem takich kształtów (fragmentów okręgów) w wyobraźni, w przeciwieństwie do kształtów bardziej kanciastych. Chciałem przez to wprowadzić trochę niepokoju, może dynamiki do tego kadru.
A trzcinka po lewej... no cóż to był pewien kompromis. Zdecydowanie lepiej by się broniła gdyby była do samej góry kadru. Albo chociaż po prawej stronie zamiast tej krótkiej grubej i trochę krzywej. Mógłbym wtedy powiedzieć, że domyka kadr... A tak... to po prostu nazwijmy ją kompromisem
Odnośnie pierwszego bałaganu nie odpowiedziałem co chciałem pokazać, bo nie jest to takie łatwe...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Trzecia fotka jak narazie najlepsza.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Tak, trójka najlepsza i przy okazji szkoda, że nie wykorzystałeś do końca sytuacji, zauważ co te zakrzywione badyle tworzą z odbiciem, mógł wyjść fajny okrąg, który takim się staje tylko za sprawą odbicia. Po prostu mniej prawej, więcej dołu i mozna było to wyłapać
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Tommygun napisał(a):
Po prostu mniej prawej, więcej dołu i mozna było to wyłapać
Dzięki za odwiedziny. Co do wyłapania nie chciałem tych okręgów mieć u dołu.
Nie leżały mi
To jedziemy dalej...
Zdjęcie 4. Stóg w Kampinosie_DSC0567.jpg
Zdjęcie 5. Wierzby_DSC0467.jpg
- « Poprzedni
- Następny »