anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

amatorskie zdjęcia - jmw.w

profile.country.pl_PL.title
jmw.w-----
Nowicjusz

amatorskie zdjęcia - jmw.w

Witam, od ponad dwóch lat interesuję się fotografią. Od roku posiadam Sony A200. Wstawiam kilka swoich zdjęć, bardzo proszę o opinie :)
Justyna.

443 ODPOW. 443
nepray
Użytkownik

Bertone napisał(a):

Rutek68 napisał(a):

:c37 Jak dla mnie to trochę za ciemne.

... i dla mnie :nauseated_face:

A mnie siadło... Może dlatego, że popełniłem podobny :smileymrgreen:

a 164 zacne! :c4

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

coś mało Cię ostatnio :c20

Justynko, ja absolutnie szczerze... NIe chciałabym takich zdjęć z własnego ślubu. BW nieciekawe, kadry nieostre. Generalnie brak tu klimatu ślubnego

ale Ty wybredna jesteś...znaczy się, wiesz co to znaczy dobre zdjęcia ślubne i pewnie wiesz jak trudno o takie :D

Justyno na temat ślubniaków ja już się wypowiadałem, więc Ty moje zdanie znasz.

162 - intrygujący kadr - na plus :D
163 - to na minus, niezbyt ciekawe miejsce, a sam zachód nie robi wrażania, bo coś co się często widuje musi być superhiperextrawypaśnie pokazane, żeby się spodobało, a tutaj tego zabrakło
164 - fajne, ale troszkę smutny ton (kolorystyka, jak i sami ludzie, którzy wychodzą z kadru) :c6

pablo_duch
Początkujący

164-fajne :thumbsup:

jmw.w-----
Nowicjusz

kuraq, Bertone, trebor, nepray, kris, pablo_duch -bardzo Wam dziękuję za odwiedziny i zostawione komentarze :c22

kris napisał(a):

coś mało Cię ostatnio :c20

niestety :cry: od września cierpię na nieustanny brak czasu, próbując się zabrać za swoją maturę - zresztą z marnymi skutkami :c8 ale mam nadzieję że podczas przerwy świątecznej, chociaż w minimalnym stopniu uda mi się nadrobić forumowe zaległości :)

tymczasem na odświeżenie galerii wrzucam zimowy, poznański street...

profile.country.en_GB.title
spoltrebor1ofcej
Początkujący

Bardzo ciekawy moment uchwyciłaś :c20

Bertone.
Poszukiwacz

Rozumiem , że chowałaś się za tym zwałem śniegu :c8 :c34

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
pablo_duch
Początkujący

całkiem , całkiem:)

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Fajny moment, niezła konwersja, tylko te zwały śniegu :rolling_eyes:
d września cierpię na nieustanny brak czasu, próbując się zabrać za swoją maturę

kurcze to ja chyba jakiś dziwny byłem bo w 3 klasie to miałem najwięcej czasu, uczyłem się chyba najmniej, a miałem najlepsze wyniki :smileytwisted:

malczak
Początkujący

Ciekawy kadr

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

niestety :cry: od września cierpię na nieustanny brak czasu, próbując się zabrać za swoją maturę - zresztą z marnymi skutkami :c8 ale mam nadzieję że podczas przerwy świątecznej, chociaż w minimalnym stopniu uda mi się nadrobić forumowe zaległości :)

tymczasem na odświeżenie galerii wrzucam zimowy, poznański street...

życzę Ci żebyś tego czasu miała, jak najwięcej :smileythumbsup:
ostatnie zdjęcie dobre. Były lepsze, ale złe nie jest. Dobry moment, jedynie co to nad konwersją do BW bym popracował.