Share your experience!
Dobrý den!
Jsem z České republiky a nedávno jsem si koupil výše uvedený televizor.Po krátké době provozu se na něm objevily
tyto závada:
Při sledování televize náhle přestal jít obraz i zvuk,na televizi se objevil bílý nápis SONY,potom se na obrazovce
začala točit 4 barevná kolečka a na závěr se objevil nápis ANDROID.Potom začala televize zase normálně hrát.Toto
se stalo celkem 1 x.Co s tím?
Dobrý den!
Jsem z České republiky a nedávno jsem si koupil výše uvedený televizor.Po krátké době provozu se na něm objevily
tyto závady:
1) Při sledování televize náhle přestal jít obraz i zvuk,na televizi se objevil bílý nápis SONY,potom se na obrazovce
začala točit 4 barevná kolečka a na závěr se objevil nápis ANDROID.Potom začala televize zase normálně hrát.Toto
se stalo celkem 4 x.
2)Při sledování televize náhle přestal jít obraz i zvuk,obrazovka zůstala tmavá,na dálkové ovládání televize vůbec
nereagovala.Musel jsem televizi vypnout z napájení a opětovně zapnout.Potom televize hrála normálně.Co s tím?
Dobrý den!
tyto závady:
Při sledování televize náhle přestal jít obraz i zvuk,na televizi se objevil bílý nápis SONY,potom se na obrazovce
se stalo celkem 1 x.Co s tím?
Často se restartuje a často tyto problémy zmrazuje. Opravuje se pouze odpojením od sítě po dobu 5 sekund. Mám podobné problémy. Zjevně je problémem model.
Dobrý den,
stalo se mi že z ničeho nic co jsem si díval na televizi skočila černá obrazovka a na ní jen nápis Sony. Už mi to nefunguje 12 hodin. Furt hledám co by s tím mohlo byt. Zkoušel jsem to vypnout z elektriky a dát tovární nastavení. Chvíli to vypadalo nadějně že se to rozjede, ale následně to skočilo opět na to samé Jen Sony tam běží a nic víc. Už mě ta televize začíná pěkně točit.. !! Prosím poraďte mi ..!!